- Thank you received: 0
MIT campus
(Ha ebben benne van, akkor a masszázst meg is kapja)
- Azt mondod 4 év alatt nem vennék észre semmit. Én azt mondom 4 év alatt észrevenném, hogy nem jössz ki a szobádból, hogy bárki is közelít feléd férfi hogy kergeted el. Ha kíváncsi vagyok rád, fontosnak is érezlek akkor ezt azért a házból [i:37ilwhgt]mindenki[/i:37ilwhgt] tudta. És ha látom a rémületet a szemedben, ha pasi megy a közeledbe, akkor [i:37ilwhgt]megkeresem az okát. [/i:37ilwhgt]Nem azért, mert jobbnak tartom magam Jeffnél. Hanem azért, részben azért mert [i:37ilwhgt]nyomozó[/i:37ilwhgt] vagyok. És mert, akik fontosak nekem azok mellett kitartok, és megszoktam azt, hogy odafigyeljek a társaimra. Nem azzal foglalkozom, hogy [i:37ilwhgt]rád szeretnék hajtani[/i:37ilwhgt], hanem azzal, hogy észrevegyem, ha egy társam bajban van. Ahhoz, hogy Jeff helyzetébe kerüljek, el?ször a környék legjobb n?jére hajtani próbáló leszbicicává kéne alakítani, de kösz nem kérek ehhez Brainlockot. Hogy Jeff önz?-e vagy segíteni akar, és ha segíteni akar kit tanácsol viszont megtudjuk remélem.
- És, mindegy, hogy viccb?l vagy komolyan említetetted, de nem hiszek a Brainlockban. Abban sem, hogy hirtelen [i:37ilwhgt]n?vel[/i:37ilwhgt] akarnál lenni. Azt el tudom képzelni, hogy id?vel úgy döntesz van [i:37ilwhgt]egy[/i:37ilwhgt] olyan lány akinek élvezet a társaságát, akiben megbízol, aki mellett biztonságban érzed magad, és ezért boldog vagy mellette. Akkor is, ha n?ként nem tud neked mindent megadni. És ha a legjobbnak tartod, akár választhatod is. De azt, hogy [i:37ilwhgt]lányokat keresnél[/i:37ilwhgt], mert n? lenne az akihez vonzódsz az nem stimmelne. És nem örülnék annak, ha ezen Brainlockkal változtatnál. Mert akár fogadott testvér leszek, akár utolsó utáni tervként tartalék pár, nem hiszem, hogy egy brainlock által indukált vágy az aminek össze kellene kötni minket, legalábbis remélem. Persze anyuci örülne a jegygy?r? mellé adható házassági program ötletének.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Mondtam. Tudtam, hogy ezt fogod mondani. Oké, igazad van, inkább nem ellenkezem. Jeff viszont nem ennyire szuper. Ha gondolod egyébként kihallgathatod, vagy nem tudom, de egy ideig szerintem ?t is hanyagolni fogom egy kicsit. Most semmi sem hiányzik jobban, mint a hideg programkód. Szerintem ideje visszabújnom megint a Mátrixba."
-"Szerintem örülne, csak még nem annyira nyilvános ez, hogy csak úgy kitegye. Hidd el, el?ször nekem is az volt ezzel kapcsolatban az érzésem, hogy meger?szakoltak. Addig meg amíg senki sincs, aki önként jelentkezzen rá, még a b?nöz?ket is úgy kell beterelni, addig nem is fogja tudni ezt kiárusítani így. Viszont vannak olyan lassan m?köd? programok, amiket ha akarod lefuttathatok, Vagy akár egy pszichotróp jeget és akkor aztán meg lenne minden oldva. Nem csak vágyként ha nem úgy akarod. Akár egy személyiségmódosító chipet is. Jeff amúgy sem tudja, hogy szabad a pálya, nem is fog merni közeledni, f?leg most, hogy amint végrehajtja a céges parancsot, gyakorlatilag a parancsnoka vagy. A parancsnok n?jére nem hajtunk, ha kedves az életünk, nem igaz?"
Csapat riadó!
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Csapat riadó!
- Szívb?l szeretjük a barátainkat. És ha már örültél neki, hogy a választásodtól függetlenül itt maradok fogadott testvérnek, akkor azt is hozzá teszem, szívb?l szeretjük a testvérünket is. A fogadott testvérünket is. Ha ez a szeretet nem is szerelem, de ha nem csak csíra lesz, meger?södik, a család iránt érzett szeretet alapja lehet. És bár sok párt a szerelem hoz össze, az tartja ?ket együtt, hogy családként is szeretni kezdik egymást. Te ?szinte lány vagy, mentes a szüleid gonosz képmutatásától. És okos is. És a szíved és az eszed nem külön-külön van. Egy azon Azumi részei. És ez az Azumi szerintem képes a fogadott testvérét családjaként szeretni. F?leg úgy, ha úgy érzi ez a fogadott testvér az els? igazi családtag aki aggódik érted, ott van veled, melletted.
- Évek, évtizedek teltek el, hogy nem volt aki örült volna a te örömödnek, családként szeretett volna. Nekem, ha másra nem választasz, a fogadott testvérem vagy. Örülhetek az örömödnek, és örömet szerezhetek egy öleléssel. Ha te is így érzel, te is megteheted. Ez a szeretet ne a szív szeretete lenne? A test szeretetét, a vágy ami a szerelem alapja hiányzik, mert nem vagyunk leszbicicák. A szerelem azért a részünk, mert keressük azt akit utána családunkként szerethetünk. Na nálunk, ez a sorrend, keresgélés akkor is kizárt, ha brainlockkal kísérletezünk. Ha meg akarod élni, azt lehet Jeffel, lehet a mátrixban, vagy m?érzettel. De bárhogy is teszel, ez múlandó dolog. A család, az igazi valódi család szívb?l jöv? szeretete az ami megmarad. Ez viszont fogadott testvérként is megy, ezért nem ragaszkodom más formához.
- Persze, örülnék, ha többet lehetnék veled, örülnék annak ha egy kellemes masszázs, egy ölelés felvidítana téged, és tényleg komolyan is megkérném a kezed ezért. Nem vágyból, vagy leszbicicaságból. Hanem azért, mert ez a családi szeretet egy család alapja lehet, gyerekekkel is. És mindegy, hogy örökbefogadás, vagy petricsésze, vagy Lexit megkérjük, találjon ki valami átváltoztató varázst, esetleg kis AI gyerekek. De ha téged Jeff tesz boldoggá akkor azzal is szívesen teszlek boldoggá, mert legalább fogadott testvérként a családom vagy, hogy vigyázok rátok, és ha ?t választod akkor is én vigyázok arra, ne legyen retrovirus. Persze, nem fogom szeretni a céges életvitelt, és azt sem, hogy akkor már fogadott családtagként én fogom kerülgetni a kötelez? politikai házasságot, s ki tudja talán még brainlockot is rám akarnak majd tenni... De ahogy megígértem így is kitarthatok melletted.
- Ezt a családi szeretetet sem érzed? Nem úgy érzed, hogy amennyire az eddigi családod nem volt valódi család, én már talán az kezdek lenni? Ha ezt sem tudod érezni, az baj. Akkor nagyon végig kell gondolni a dolgot. Ha viszont ezt érzed, akkor több kérdést is fel kell tenni magadban. Szeretnéd, ha ez a szeretet lenne a családod alapja, és ezért mellettem maradnál? Ha igen akkor az már nagy szerelem nélkül is szívb?l jöv? választás. És akkor az sem baj, ha már egy ártatlan masszázs is mást ígér. Ha nem, akkor id?t nyertünk és megmaradok ésszel választható B tervnek. Ha B terv maradok, akkor Jeff ideig-óráig tartó próbálkozás lenne csupán, a szerelem múltával szétmennétek [i:bt1tf1wh]vagy család[/i:bt1tf1wh], aki eddig is azért dolgozott, hogy a családod lehessen, boldog legyél, érdemes-e azon dolgozni, arra felkészíteni ?t, hogy ? ésszel is választható legyen? Ha igen, akkor dolgozunk rajta. Ha nem, akkor keresünk mást, és ha nem sikerül még mindig lehet B terv.
- Tudod miért lennék nagyon boldog és büszke ha engem választanál. De azt is tudod miért lennék boldog fogadott testvérként, [i:bt1tf1wh]az els? választott családtagodként[/i:bt1tf1wh]?, a családi szeretetben akkor is, ha egy pasit választanál.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Igen, szívb?l szeretjük a barátainkat, de ne mosd össze. Na látod, ilyenkor jó volnál politikusnak. Itt most szerelemr?l beszéltem, ezt te is tudod, téged pedig úgy nem szeretlek. Még. De látod, beletör?dtem, hogy nekem ebbe nem sok a beleszólásom, csak akkor legalább annyit engedj meg, hogy ha márt más valakit faragok magamból akkor az boldog legyen. Ennyi. Barátnak meg családtagnak viszont még távol vagy t?lem. Ezt is elmondtam. Messze nem ismerlek annyira, hogy szerethesselek. Nem voltál ott amikor igazán megszerethettelek volna, de ezt meg majd az id? pótolja. Hidd el, ha ott vagy amikor anyámék ezt a szörny?séget akarják megcsinálni és kiállsz mellettem, akkor a rajongásig szeretnélek, de akkor sem volnék képes beléd szeretni önmagamtól."
-"Ha úgy gondolod, hogy ez a "családi szeretet" egy boldog családot eredményezne és veled sokkal jobb volna a dolog, mint bárki mással, akkor ezt mondd, de akkor hívjuk föl anyámat. Biztosan örülne a dolognak, de te is. Ez pedig már kett?. A évek múlva meg biztosan boldog lennék, ha mástól nem akkor a programoktól. Mondtam, szívesek választalak téged ha ezt szeretnéd, f?leg ha Jeff tényleg ennyire szörny?, és értéktelen. Viszont akkor annyit szeretnék, hogy ismerd be, hogy politikus vagy és most adod föl az elveid. Ha ezt megteszed, akkor most azonnal hozzád megyek. Biztosan meg fogom szokni id?vel."
Csapat riadó!
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
M.A.G.U.S a fórumon
-
Gorviki rémmesék
- Darnol Aquinovic szobája
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?